SELECTED PRODUCTS 15%-88% OFF, ALMOST THE ENTIRE SHOP UNTIL 11 JUNE SHOP

Samarbeten

Samarbeten & Partners

Vi har alltid strävat efter samarbeten med folk som delar våra ambitioner. Eller vars ambitioner vi attraheras av. Oavsett om det handlar om att ge eller få så kan känslan av att dela målbild med dessa inspirerande människor, företag och organisationer förflytta berg.

Tack alla!

YR Skin Care är med i Svenska Institutet för Standarder (SIS)

Globala lösningar för ett smartare samhälle SIS verkar i de internationella nätverken ISO och CEN som skapar standarder. SIS utformar aktörer best practice som främjar Sveriges konkurrenskraft och ett smart hållbart samhälle.

Hos sis kan aktörer ta initiativ och samverka för best practice som främjar Sveriges konkurrenskraft och ger smart och hållbar samhällsutveckling. SIS samverkar med alla delar av det svenska samhället, som till exempel industri, akademi, offentlig sektor och frivilligorganisationer.

SIS projektleder det svenska arbetet med att ta fram standarder. Verkar för ökat svenskt inflytande i internationella samarbeten och för att best practice sprids och tillämpas i Sverige.

Läs mer på deras hemsida.

YR Skin Care är med i Kosmetik- och hygienföretagen (KoHF)

Kosmetik- och hygienföretagen är en branschorganisation för företag som importerar, tillverkar eller marknadsför kemisk-tekniska konsumentprodukter som kosmetik och hygienprodukter, tvättmedel och rengöringsmedel. Organisationen har närmare 150 medlemsföretag.

KoHF:s målsättning

  • att främja den kemisk-tekniska branschen samt öka omvärldens kunskaper om branschen och dess produkter
  • att fånga upp, kanalisera och driva frågor av gemensamt intresse för medlemsföretagen visavi myndigheter, departement, kundgrupper, konsumenter, andra organisationer med flera
  • att ligga steget före i hälso- och miljöfrågor
  • att verka för ett internationellt samarbete och harmonisering av svensk lagstiftning med EUs direktiv och förordningar KoHFs styrelse representerar företag inom de olika verksamhetsområdena inom KoHF. KoHFs sekretariat ansvarar för kontakter med myndigheter och information och service till medlemsföretagen.

Läs mer på deras hemsida.

YR Skin Care sponsrar hemstadens damlag i Handboll, Eskilstuna Guif.

Vi är stolta över att kunna presentera en fantastisk kollektion smycken framtagna i samarbete mellan pfgSTOCKHOLM och Yvonne Ryding.

Här hittar du stilfulla armband, halsband, ringar och örhängen som passar både till vardag och fest. Hoppas du kommer älska smyckena lika mycket som vi och pgfSTOCKHOLM gör.

Yvonne är en del av huvudmannaråd i läkarmissionen.

På Wirsbo Herrgård bokas konferens i avskildhet där man disponerar hela herrgården för representation med exklusivt boende och gourmetmåltider i genuin herrgårdsmiljö.

Här finns arvet från det medeltida Sigtuna, elegansen från sekelskiftets arkitektur, värmen från femtiotalets genuina stadshotell och ett modernt spa.