ÖGONGEL 95:- (t.o.m 31 maj) SHOP

Stina Nilsson

YR Skincare i samarbete med Stina Nilsson

NYHET!

Instant Repair är äntligen tillbaka i vårt sortiment. Tillsammans med Stina har vi tagit fram Instant Repair i ny tappning med fräsch känsla och snyggt utseende. Produkten är inspirerad av den svenska naturen, liksom övriga produkter från YRs sortiment. Instant Repair hjälper till att skydda, vårda, reparera och återhämta huden. Produkten är vegansk & naturlig med många bra, fina egenskaper. Produkten är UNISEX och till för alla att använda, precis som vår övriga YR SPA serie. Självklart är Instant Repair inspirerad av vår tidigare produkt som var en stolt favorit för många.

Stinas egna ord: ”Instant repair är så bra! Det är så himla tryggt att ha en multifunktionell produkt nära till hands vars man än är. Blir jag torr om läpparna, behöver jag förebygga skavsår eller hudskav under armarna inför ett varmt långpass, ja då är den där. En produkt man kan använda till nästan allt”

Vi är stolta och glada för vårt samarbete med den svenska skidskyttestjärnan Stina Nilsson. Vårt samarbete flätar ihop hälsa och skönhet, som YR står för. Att det just är Stina som använder och gillar våra produkter är helt fantastiskt. Självklart har vi fortsatta hemliga planer, så utvecklingsarbetet fortsätter.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev eller följ oss på Facebook eller Instagram så missar du inte kommande nyheter.