SELECTED PRODUCTS 15%-88% OFF, ALMOST THE ENTIRE SHOP UNTIL 11 JUNE SHOP

Köpvillkor

§1 Allmänna köpvillkor

Om du är under 18 år så måste du ha målsmans tillstånd att beställa hos oss. Bedrägeriförsök polisanmäls alltid av oss.

§2 Betalning

Kortbetalning
Du kan betala med Visa eller Mastercard direkt på hemsidan. Betalningen sker säkert via Klarna. När du betalar med kort lagras inga av dina kortuppgifter hos oss.

Faktura
Vår fakturering sker i samarbete med Klarna AB. Betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med lagstadgat belopp (f.n. 50 kr) samt dröjsmålsränta.

Klarna Konto (delbetalning)
Du väljer varje månad hur mycket du vill betala av på ditt belopp (lägst 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet) och kan alltid välja att betala av hela beloppet på en gång. Alla dina delbetalningsköp samlas på samma faktura. Betalning sker alltid den sista dagen i månaden. Första betalningen sker i slutet av nästa månad. Årsräntan är för närvarande 19,5%, aviavgiften är 29 kr, ingen uppläggningsavgift. Läs kompletta villkor på www.klarna.com/se/villkor

Kvitto/Orderbekräftelse
När du lagt en godkänd beställning så erhåller du ett e-postmeddelande som gäller som orderbekräftelse. Tillsammans med din leverans får du sedan ett papperskvitto. Om du inte fått en orderbekräftelse inom 30 minuter, vänligen kontrollera att din e-post adress stämmer och meddela oss så skickar vi om bekräftelsen.

§3 Priser & leveranstid

Priser inklusive moms
I alla priser ingår moms med 25 %. Om momsen skulle ändras förbehåller vi oss rätten att justera våra priser med motsvarande belopp. Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel.

Leveranstid
Leveranstid är upp till 10 dagar från att beställningen görs. Genom vårt avtal med Bring garanterar vi snabba och säkra leveranser. Du får en avi hem i brevlådan, alternativt sms-avisering, och kan sedan hämta varorna på ditt ordinarie utlämningsställe.

Leveranskostnad och fri frakt (över 500 kronor)
Inom Sverige erbjuder vi leverans med Bring/MVG Bud AB. Varubrev 1:a klass till en kostnad av 70 kr per beställning. Om ordervärdet överstiger 500 kr bjuder vi på frakten.

Outlöst paket
Om du inte hämtar ut ditt paket debiteras du för fraktkostnad, returfrakt och hanteringskostnader, för närvarande 195 kr inkl moms.

§4 Ångerrätt & reklamation

​Ångerrätt
Du har enligt distansavtalslagen rätt att häva ditt köp inom 14 dagar. Ångerfristen börjar gälla den dag du mottagit hela din beställning. Ångerrätten gäller endast om varan är i väsentligt oförändrat skick. Du har som kund rätt att undersöka varan men du får inte bryta plomberingar eller prova produkten. Vid utnyttjande av ångerrätten är kunden ansvarig för både returkostnad och att varan kommer fram hel. Kontakta alltid kundtjänsten via e-post innan du skickar tillbaka en vara.

Ångerrätt är ej tillämplig för företag. Vid godkänd reklamation/hävning av köp så återbetalar vi summan för din beställning inom 30 dagar. Vid nyttjande av ångerrätt vänligen använd adressen längst ner på denna sida.

Reklamation
Är din vara skadad eller felaktig måste du reklamera varan inom skälig tid. Vi rekommenderar att reklamationen görs på baksidan av följesedeln. Beskriv felet noggrant och ange om du vill ha ny vara eller pengarna tillbaka. Vid godkänd reklamation ersätter vi givetvis dig för eventuella returfraktkostnader. Vid reklamationer används samma adress som för ångerrätt som du hittar längst ner på den här sidan.

§5 Personuppgifter

Vi behandlar alla personuppgifter som du lämnar i enlighet med Personuppgiftslagen. Vi garanterar att inga uppgifter om dig säljs eller används till reklamutskick från tredje part, utan endast används internt av oss. Din e-postadress används till orderbekräftelsen samt till övrig information om din beställning samt ett månatligt nyhetsmejl. Vill du göra ändring av uppgifterna eller bli borttagen ur registret ber vi dig kontakta vår kundtjänst. Information om din beställning lämnas ut till Klarna om du har valt något av Klarnas betalningsalternativ hos oss. Vill du ta del av vilka uppgifter vi har sparade om dig, vänligen kontakta oss.

§6 Tvist

Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer vid eventuell tvist.

§7 Övrigt

Fakta och prisuppgifter lämnas med reservation för tryckfel, eventuella oriktigt angivna tekniska specifikationer samt för slutförsäljning.