SELECTED PRODUCTS 15%-88% OFF, ALMOST THE ENTIRE SHOP UNTIL 11 JUNE SHOP

Kundservice

Kundservice

Innan du kontaktar oss, titta gärna igenom våra vanligaste frågor & svar så kanske du får svar på din fråga snabbare.

Vi har sedan mer än 25år tillbaka bara använt tub eller pumpform när vi paketerar ingredienserna i produkterna. När krämen ligger i burk exponeras den ofta och mycket för bakterier i luften, och när du måste använda fingrar eller annat för att få upp krämen samlas det mer bakterier. De innebär att man måste ha mycket mer konserveringsmedel än vad man behöver. Därav väljer vi tub eller pump i valet av paketeringen.
Det är den dos av ett aktivt ämne som krävs för att den ska ge effekt. Tyvärr finns det ingen lag som säger att produkten måste innehålla en viss dos för att man ska få marknadsföra det. Det gör att många fuskar med doseringen och kunden blir lurad. När vi säger att våra produkter innehåller aktiva ämnen så använder vi naturligtvis den mängd av ämnet som forskningen säger krävs för att få effekt. Våra produkter innehåller alltid rekommenderad terapeutisk dos.
Nej, våra produkter innehåller inte parabener eller mineraloljor.
Alla produkter som tillverkas måste ha en viss mängd konservering för att produkter inte ska mögla, härskna eller bli tillväxt av bakterier. Det är inte nyttigt för huden om du smörjer in din hud med en möglig kräm, det kan skapa problem för huden i form av utslag eller du kan få en allergisk reaktion. Vi använder oss av utvecklade nya moderna konserveringar (t.ex. E-vitamin).

Kontakta oss

Hör gärna av dig till oss om du har frågor eller funderingar om våra produkter eller om du behöver hjälp att beställa i webbshopen.

Återförsäljare

Skicka er order via mejl: order@yrskincare.com

 

Yvonne Ryding Cosmetics AB
Org.nr: 556901-9093
Anneberg
648 31 Hälleforsnäs

info@yrskincare.com

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.