SELECTED PRODUCTS 15%-88% OFF, ALMOST THE ENTIRE SHOP UNTIL 11 JUNE SHOP

Om YR Skincare

YR Skincare är en naturlig och högkvalitativ hudvårdsserie som skapats med målet att aktivt stärka den skönhet som naturen redan gett dig. Huden – våra kroppars största organ – påverkas i lika hög grad av hur insidan mår, som hur du tar hand om utsidan.

Produkterna i våra hudvårdsserier är utvecklade av Yvonne Ryding tillsammans med svenska laboratorier och tillverkare. Målet har alltid varit att skapa en prisvärd serie med recept som utgörs till huvudelen av naturliga ingredienser och aktiva ämnen.

Varumärket YR

Den första hudvårdsserien lanserades för över 25 år sedan och flera av de produkter som lanserades då ansågs vara djärva chansningar – produkter som idag är självklarheter i de flesta hudvårdsserier. Varumärket har vuxit sig starkt och produkterna utvecklas med framgång och distribueras både i Sverige och utomlands.

Miss Universum – Sensation då, kult idag

1984 var året då Yvonne övertalades att ställa upp i Fröken Sverige, en tävling som hon vann. Det innebar att hon även fick representera Sverige i världens främsta skönhetstävling – Miss Universum. Sensationen var ett faktum då hennes namn ropades ut och Yvonne korades till världens vackraste kvinna. Inte helt oväntat förändrades livet över en natt för den unga flickan från Eskilstuna.