20%-88% OFF OUTLET SHOP

Made in Sweden

YR är ett svenskt varumärke med sina rötter djupt förankrade på svensk mark och i svensk natur. Alla produkter tillverkas i Sverige. De flesta av de ingredienser vi använder kan hittas på en vandring i våra skogar, åkrar och berg. Här uppe i norr är vi välsignade med ren luft och rent vatten, samt en frisk och naturligt väl bevarad miljö runt hörnet.

Naturlig high tech

Naturlig High tech beskriver den formula vi arbetat med sedan starten för 27 år sedan: Modernt utnyttjande av klassiska ingredienser från växtriket som gör gott för huden. Huvuddelen frodas runt husknuten, i skogen, på vidderna och i fjällen här i Sverige. Vi tillför även aktiva ingredienser från andra hörn av världen och från våra världshav. Kombinationen blir en högteknologisk hudvårdsserie inspirerad av nya forskarrön, egna erfarenheter och av traditionella svenska huskurer.

Vi är stolta över våra produkter

Hudvänliga

Produkterna har samma pH-värde som huden (pH 5,5), vilket gör dem mycket hudvänliga. De har en unik och speciellt framtagen YR-doft som både är könsneutral och antiallergen och passar personer med känslig hy.

Högteknologiska

Många av produkterna innehåller högteknologiska ämnen som är framtagna i samarbete med framstående forskare inom hudvård.

Skonsamma

Produkternas skonsamma men effektiva sammansättning är lämplig även för känslig hud.

Terapeutisk dos

Produkterna är effektiva då de innehåller rekommenderade halter aktiva ingredienser som har dokumenterad effekt.

Veganska

Produkterna är baserade på vegetabiliska oljor och växtextrakt och följer med i den organiska/ekologiska utvecklingen.

Utan mineraloljor

Alla våra hudvårdsprodukter är framtagna utan mineraloljor, såsom vaselin och paraffin.

Utan parabener

Produkterna är fria från konserveringsmedeltypen parabener.

Utan alkohol

Produkterna är fria från alkohol såsom etanol.

Svensk tillverkning

Vi har full kontroll över tillverkningsmetoderna genom ett nära samarbete med vår kemist Lena Hällstig, våra svenska producenter och laboratorier. Vi kan därför garantera absolut högsta kvalitet längs hela produktionskedjan från A till Ö. Vi känner personligen de flesta av de människor som arbetar med våra produkter och vi är säkra på att de gör det med den respekt som förväntas av dem. Genom att tillverka alla våra produkter i Sverige minskar vi transport och andra icke-hållbara faktorer i tillverkningsprocessen.

Naturlighet

Vi använder vår slogan ”Skönhet av naturen” med stolthet. Yvonne Ryding vann världens mest prestigefyllda skönhetstävling enbart på sina egna meriter och sin skönhet, långt innan plastikkirurgi och botox var en vardagssak. Hennes erfarenheter efter den explosiva uppmärksamheten hon fick som fröken Universum samt hennes globala resande ledde till djupa insikter om att ta hand om hud, kropp och själ den naturliga vägen.

Yvonne erfarenheter från dessa år har varit viktiga ingångar i utformningen av våra produktlinjer. Vi har lärt oss att det är bäst om de produkter vi använder är så ärliga, enkla och naturliga som möjligt. Kombinationen av naturliga ingredienser och högteknologiska aktiva ingredienser har visat sig tåla kortlivade trender och bygga en pålitlig bas för långtidsbehandling.

Aktiva ingredienser

Vi kompromissar inte när vi väljer rätt aktiva ingredienser. De bidrar till att berika våra produkter med en positiv biologisk utveckling för mänsklig hud. Modern forskning visar till exempel att antioxidanter kan stimulera bildandet av nya celler i huden. Eftersom blåbär innehåller höga doser antioxidanter, är det naturligt för oss att välja dem, snarare än billigare alternativ, som tillverkas på kemisk väg.

Våra favoriter

Du lade till en produkt i varukorgen: