20%-88% OFF OUTLET SHOP

Customer support

Customer support

Vi har sedan mer än 25år tillbaka bara använt tub eller pumpform när vi paketerar ingredienserna i produkterna. När krämen ligger i burk exponeras den ofta och mycket för bakterier i luften, och när du måste använda fingrar eller annat för att få upp krämen samlas det mer bakterier. De innebär att man måste ha mycket mer konserveringsmedel än vad man behöver. Därav väljer vi tub eller pump i valet av paketeringen.
Det är den dos av ett aktivt ämne som krävs för att den ska ge effekt. Tyvärr finns det ingen lag som säger att produkten måste innehålla en viss dos för att man ska få marknadsföra det. Det gör att många fuskar med doseringen och kunden blir lurad. När vi säger att våra produkter innehåller aktiva ämnen så använder vi naturligtvis den mängd av ämnet som forskningen säger krävs för att få effekt. Våra produkter innehåller alltid rekommenderad terapeutisk dos.
Nej, våra produkter innehåller inte parabener eller mineraloljor.
Alla produkter som tillverkas måste ha en viss mängd konservering för att produkter inte ska mögla, härskna eller bli tillväxt av bakterier. Det är inte nyttigt för huden om du smörjer in din hud med en möglig kräm, det kan skapa problem för huden i form av utslag eller du kan få en allergisk reaktion. Vi använder oss av utvecklade nya moderna konserveringar (t.ex. E-vitamin).

Contact us

Feel free to contact us if you have questions or concerns about our products or if you need help ordering in the webshop.

Reseller

Send your order by e-mail to: order@yrskincare.com

 

Yvonne Ryding Cosmetics AB
Org.nr: 556901-9093
Anneberg
648 31 Hälleforsnäs

info@yrskincare.com

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.